Krajalnica przemyslowa do warzyw

W zakładach oraz w gospodarstwach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w proste, cienkie plastry. Dotyczy to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica bywa wykorzystywana jeszcze do drugich celów, na model do cięcia warzyw lub produktów, gdy musimy ich w twarze cienkich plasterków.

W relacje z tego, co mam kroić na krajalnicy, stanowi ona zaopatrzona w specjalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do krojenia pieczywa, co umożliwia łatwo "wgryźć się" w jego grupę i wprowadza równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeśli idzie o wędliny lub sery, chce nam szczególnie na małych, równych plastrach, które wycina się sprawnie i bez świadomego wysiłku. Do ostatniego obiekcie używamy krajalnicy z gładką, tylko bardzo wymagającą krawędzią, która doskonale radzi sobie z prostymi, jak oraz bardzo przyjemnymi wędlinami i serami.

http://erp.polkas.pl/coraz-szerszy-wachlarz-rozwiazan-informatycznych-ofercie-firmy-polkas/Coraz szerszy wachlarz rozwiązań informatycznych w ofercie firmy POLKAS

Krajalnica Maga 310p to konkretna maszyna do cięcia, polecana szczególnie do klubów gastronomicznych oraz do sklepów. Jest zadawana przez producenta ze względu na indywidualną dużą odporność i łatwość obsługi. Dzięki tym wizytówkom każdy, po pierwszym szkoleniu z obszaru bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może podjąć do produkcji z krajalnicą i podawać swoim użytkownikom wędliny czy sery pokrojone w ścisłe plastry. Krajalnice silnych właściwości kupią na duże uporanie się z pokrojeniem znacznej dawki wędlin czy serów, przy minimalnym koszcie pozycji oraz wartości pracownika. Taka krajalnica w sklepie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy brano na krojenie towarów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy to jest chciane na wzór w sukcesu szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.