Krajalnica bizerba se12

Nie od dziś wiadomo, że człowiek kupuje oczami. Produkty atrakcyjne wizualnie przyciągają do zakupu i dotyczy to również świeżej wędliny kiedy i czymś zapakowanego kosmetyku. Atrakcyjnie wyglądający produkt jest chlubą i wizytówką sklepu, dla mężczyznę a jest potwierdzenie, że sprzedawca dokłada wszelkich starań aby zaspokoić potrzeby konsumenta.

https://www.grupa-wolff.eu/oferta/ceag-ab-05-led-ex-atex/Systemy zasilania i sterowania w wykonaniu przeciwwybuchowym | GRUPA WOLFF

 

Klienci szczególną wagę do stanu przywiązują podczas zakupów produktów spożywczych, gdzie sposób ekspozycji oraz prezentacji produktu ma nieodwracalny pomysł na decyzje zakupowe. Bizerba krajalnice wychodzi wbrew tym pragnieniom i planuje Państwu przedstawić urządzenia, które wykonają wszystkie Państwa wymagania połączone z krojeniem i porcjowaniem produktów, przy zapewnieniu najwyższych standardów higieny.
Krajalnice Bizerba to Rolls Royce’y serwisu spożywczego. Naszymi wyborami przy byciu narzędzi jest bezpieczeństwo, czystość i energooszczędność co umożliwia nam wyznaczać światowe wzory i dystansować konkurencję. Niezależnie od twardości bądź miękkości produktu, możecie Państwo istnieć pewni, że produkt zostanie pokrojony równo, szybko i łatwo. Także nasze krajalnice zużywają od 35 do 60% mniej energii niż urządzenia firm konkurencyjnych, zaś 0% poboru działalności w systemie spoczynku stawia nas w istocie innowatorów w branży budowy maszyn do krojenia. W sklep naszej możliwości wchodzą krajalnice ręczne, krajalnice półautomatyczne oraz automatyczne.
Krajalnice które Państwu oferujemy, zdadzą egzamin zarówno w budynku jak oraz we całego rodzaju placówkach hurtowych i detalicznych. Bizerba Scaleroline A 650 czy Bizerba Agiloline B 100 w sugestywny sposób usprawnią procesy krojenia i porcjowania wędlin, serów oraz chlebów zapewniając wzrost efektywności pracy, oszczędność energii oraz czasu produkcji w dużych zakładach produkcyjnych zaś krajalnice ręczne, automatyczne i półautomatyczne dobrze sprawdzą się w urzędach mięsnych, piekarniach, delikatesach, gastronomii oraz mocnych kuchniach. Krojenie i porcjowanie nowych produktów jeszcze wcale nie było naprawdę łatwe.