Ekran dotykowy samsung galaxy j3

GASTRO POS jest programem, który kupi na krótką i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo modny organizm na zbycie gastronomicznym cieszy się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w praktyce kelnerom i tym tymże ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje bogatych i czasochłonnych szkoleń, a bardzo prosta forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z szeroką gamą funkcji, znacznie dobro sprawdzi się w nie tylko w krótkim, pojedynczym lokalu, ale także w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS jest niezmiernie sprawnym systemem, jaki zyskamy na zbycie. W relacji od profilu lokalu, lub stanowi wtedy bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najodpowiedniejsze dla Twoich potrzeb.

http://erp.polkas.pl/comarch-erp-optima/kadry-i-place-plus/Comarch ERP Optima Płace i Kadry Plus | Systemy ERP | POLKAS

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy kiedy również sukcesu jaki generuje. W relacji od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, aby stanowił on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca jest dojazd do każdych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty domu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z systemami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.